Jukka Rintala

 

Jukka Rintala
Suunnittelija

Vahva viiva ja siveltimen veto ja toisaalta kepeä ja herkkä käden jälki ovat tunnusomaisia piirteitä Jukka Rintalan taiteilijakuvassa.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »


  Tuula Wilén 
Muotoilija, tekstiiliopettaja KM

Tuula Wilén on Kuopion Muotoiluakatemiasta valmistunut vaatetusalan muotoilija ja Helsingin yliopistosta valmistunut tekstiiliopettaja, joka on tehnyt uraansa vaatesuunnittelun ja opetuksen parissa. Vuonna 2010 Tuula innostui myös tekstiilisuunnittelusta ja siitä lähtien hän on lanseerannut omaa kuosimallistoa Wiula Design toiminimen alla. Kotisivut ovat osoitteessa www.wiuladesign.fi

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »

 

Paola Suhonen - Ivana Helsinki

Taiteen kandidaatti, yrittäjä

Paola Suhonen on suomalainen vaatesuunnittelija, taiteilija, muotoilija, yrittäjä ja elokuvantekijä. Hänet tunnetaan erityisesti Ivana Helsinki – tuotemerkistä.
Koulutukseltaan Suhonen on taiteen kandidaatti Helsingin taideteollisesta korkeakoulusta. Suhonen on asunut ja opiskellut Amerikassa useita vuosia valmistuen New York Academystä kuvaajaksi. Suomeen hän muutti takaisin keväällä 2013. Samana vuonna Suhoselle myönnettiin Pro Finlandia-mitali.  www.ivanahelsinki.com

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »


 Elina Helenius

Elina Helenius
designer MA  / Ornamo

VUODEN TEKSTIILITAITEILIJA 2012
Elina Helenius on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut tekstiilitaiteilija ja -suunnittelija. Hänet on palkittu viidesti kotimaisissa suunnittelukilpailuissa ja hänen töitään on mm. Helsingin Designmuseon, Japanilaisen Kioton tekstiilitutkimuskeskuksen museon ja Ruotsin Röhsska museetin kokoelmissa.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »


 

Alissa Koski
taide-/käsityöyrittäjä

Pohjanmaalta lähtöisin oleva taide-/käsityöyrittäjä. Kosken alaa on perinteinen kuvataide, kuten öljyvärimaalaus, sekä kuvitustyö ja graafinen suunnittelu.


Tutustu suunnittelijan tuotteisiin » 


Henna Mantere

 

Henna Mantere

taiteen maisteri 2004

Henna Mantere on Jokipiin Pellavan pohjalainen suunnittelijavahvistus.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »


Henna Mantere

 

Ullamari Murto

Muotoilija, tekstiilisuunnittelija 2013

Ullamari Murto on valmistunut Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2013.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »


Henna Mantere

 

Tiia Eronen, MA

Tiia Eronen on valmistunut tekstiilisuunnittelijaksi Textilhögskolan i Boråsista, Ruotsista vuonna 2005.

Tunnusomaista hänen kuoseilleen on arkipäivän ilmiöiden graafinen tulkinta. Kuoseissa yhdistyykin usein selkeät muodot ja leikkisyys.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »

Toshiyuki Fukuda
Kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija

Toshiyuki tekee kuvituksia käyttämällä monenlaisia visuaalisia ilmaisutapoja, mm. CD-kansia, kirjan kansia, lastenkirjoja, tekstiilituotteita jne. Hän suunnittelee kuvioita tekstiilibrändi Temp:lle, joka tekee tuotteita monenlaisista materiaaleista.

Jokipiin Pellavalle suunnittelemiin tuotteisiin hän sai inspiraation mm. Suomen luonnosta, muotoilusta ja ihmisistä. 

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »


 Anu Saari  

Anu Saari
muotoilija, tekstiilitaiteen maisteri 2006

Anu Saari on vuonna 2006 Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut muotoilija. Hän on suunnitellut useita menestystuotteita suomalaisille ja ulkomaisille tekstiili- ja paperialan yrityksille.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »

 

Johanna Aalto

Muotoilija, Tekstiilisuunnittelija (BA) 2009

Johanna Aalto on työskennellyt sekä inhouse-suunnittelijana että freelancerina ja hänen kuosejaan on myyty Suomen lisäksi mm. Japanissa. Suunnittelussa Johannaa ajavat eteenpäin uteliaisuus sekä halu luoda aikaa kestävää suunnittelua, designia joka ei vanhene. Hän on oppinut iloitsemaan suunnitteluprosessin virheistä, sillä ne antavat mahdollisuuden rikkoa totuttuja tapoja ja luoda uutta."


   

Jenni Laurila
Muotoilija AMK, tekstiilisuunnittelija

Jenni Laurila on valmistunut muotoilijaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hän on myös opiskellut luovaa johtamista Madridissa, Espanjassa. Laurilalle on tärkeää suunnittelussa tuoda iloa ja uusia ajatuksia arkeen tavallisten käyttöesineiden kautta. Hän on kotoisin Kurikasta, Etelä-Pohjanmaalta. Laurila on mukana suunnittelijakollektiivi Studio Hillassa.

 


  Ari Kostamo
Muotoilija

Ari Kostamo(s. 1980) on esineviestinnän ammattilainen sekä kuosi- ja pintasuunnittelija, joka on opiskellut vaatemuotoilijaksi Kuopion Muotoiluakatemiassa. Hänellä on 12 vuoden työkokemus yksilöllisten yrityslahjojen, tuotteiden, kuosien ja muiden graafisten elementtien suunnittelusta useille suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille sekä yhteisöille.

Tutustu suunnittelijan tuotteisiin »