Tyylikäs uutuusmallisto ylistää luonnon ja urbaanin ympäristön monimuotoisuutta

Jokipiin Pellavan upeassa mallistossa on 34 uutuustuotetta saunaan, keittiöön, kattaukseen ja vapaa-aikaan. Valikoimaa löytyy sekä klassisen että minimalistisen skandinaavisen designin ystäville.

Kuosien takana ovat huippusuunnittelijamme Anu Saari, Ivana Helsinki, Irina Ylänne, Katri Koivisto ja Jenni Laurila. Nimikko-kuosi on Jokipiin Pellavan myyntipäällikkö Mika Sahikallion ideoima.

Maanläheisten sävyjen rinnalla hehkuvat ruskan sävyt punainen ja oranssi. Suunnittelijoiden aistit ovat avautuneet tutuissa maalaismaisemissa, metsissä ja pellon pientareella sekä matkoilla maailman ympäri. Luontoaiheiden lisäksi inspiraatiota on saatu urbaanista ympäristöstä. Leikkisä Saunatikut-kuosi on sukupolvikokemus ja matka menneeseen Kymmenen tikkua laudalla -pelin tunnelmiin. Klassinen Liituraita taas on saanut komean uuden harmaan syysvärityksen.

Ekologinen ja käyttöä rakastava pellava tuo iloa jokaiseen päivään. Se on sisustajan klassikko, luottomateriaali arjessa ja juhlassa. Henkilöstö- ja liikelahjana huippulaadukas kuosiin kudottu pellava on viesti arjen luksuksesta.

 

Ota yhteyttä oman alueesi edustajaan ja sovi esittelyaika!