Brodeeraus - nimikointi - lankakirjailu ommellaan tuotteisiin tilauksesta kyseiseen tarkoitukseen valmistetulla teollisuusompelukoneella.

Käytettävissä on useita lankavärejä, mutta käytämme hyväksi todettua tapaa brodeerata tuotteet ns. lievällä vastavärillä. Silloin nimikointi on pysyvästi näkyvissä, mutta ei "pomppaa silmään" liikaa. Voit kyllä erikseen pyytää kirjailun tehtäväksi vaikka punaisella langalla - kyllä sekin onnistuu!

Voit valita esim. takkiin, kylpypyyhkeeseen ja lannevaatteeseen lisäpalveluna brodeerauksen eli nimikoinnin lankakirjailulla. Esim. etunimen brodeeraus maksaa 12 e / kpl.

Brodeeraus tehdään yleensä:

  • kylpytakissa takin rintaan "sydämen päälle"
  • kylpypyyhkeissä oikeaan alakulmaan
  • lannevaatteissa ja tarrapyyhkeissä taskuun

Kun tilaat brodeerattuja tuotteita kirjoita brodeerattava teksti ostoskorin huomautukset-kenttään (esim. 'Tuula' tai 'Matti 50-v') jos tilaat useita tuotteita eri nimibrodeerauksella, kirjoita selkeästi mikä nimi tulee mihinkin tuotteeseen. Varmista henkilön koko, joka esim. kylpytakin saa lahjaksi. Brodeerattua tuotetta ei voi palauttaa eikä vaihtaa. Autamme mielellämme kylpytakin koon määrittelyssä, jos olet epävarma.

Mikäli tilaustiedoissa on mahdollisesti jotain epäselvyyttä, otamme sinuun yhteyttä.
Haluamme varmistaa, että saat kerralla oikeat tuotteet!