Uniikki lahja OmaDesign-suunnittelupalvelulla

OmaDesign-pellavatuotteen kuviointi suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lopputuloksena on Jokipiin Pellavan valmistama yritysilmeenne mukainen pellavakuosi, joka on ilo antaa asiakkaalle.

Ammattitaitoisten myyjiemme kanssa yhteistyössä toteutettava OmaDesign-prosessi on yksinkertainen: kun kauppa on lyöty lukkoon, jatketaan kuosin ideointivaiheeseen. OmaDesign-kuosi voidaan toteuttaa lähes kaikkiin Jokipiin Pellavan tuotteisiin aina laudeliinasta patalappuun. Kuvion lähtökohtana voi olla esimerkiksi logo, tunnusväri tai jokin muu yrityksestänne kertova kuvioaihe. Kun kudontavedos on hyväksytetty asiakkaalla, käynnistetään tuotanto. Tuotteet valmistetaan kutomossamme Jokipiissä, pakataan kauniisti ja toimitetaan teille sovittuna ajankohtana.

 

Pellavainen liike- tai henkilöstölahja on arvovalinta, joka viestii yrityksestänne

Pellava on ylellinen, käytännöllinen ja trendikäs. Valitessanne OmaDesign-palvelun ja kotimaisen pellavatuotteen viestitätte yhteistyökumppaneillenne arvostuksesta hyvinvointia kohtaan. Yhtä lailla OmaDesign-tuote on oivallinen henkilöstölahja, jonka laatua ja käyttökokemusta arvostetaan. Helliihän pellavan ylivoimainen laatu herkempääkin ihoa. Tutustu OmaDesignilla toteutettuihin pellavatekstiileihin OmaDesign-kuvagalleriassa ja pyydä tarjous!