30.10.2019

Joululahjat henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille

Pellavatehtaalla on vilkkain sesonki meneillään, kun tuotannosta valmistuu joululahjoja sadoille yrityksille. Tänäkin vuonna pintansa pitää yrityksen oman ilmeen mukaan tyylikkäästi räätälöidyt OmaDesign-pellavatuotteet jotka ilahduttavat lahjan saajaa niin laadullaan kuin kekseliäisyydelläänkin.
OmaDesign-tuotteiden lisäksi paketteihin päätyy laatutekstiilejä meidän suosituilla ja näyttävillä valmiilla kuoseillamme, kuten esimerkiksi Timantti, Virta, Jugend ja Liituraita.

Tilaa sinäkin yrityksellesi kestävät, arvostetut ja kotimaiset lahjat - Jokipiin Pellavalta.

26.8.2019

Vappu Keittiössä -tekstiilimallisto on täällä!

Jokipiin Pellavan ja Vappu Pimiän yhteistyömallisto Vappu Keittiössä ilahduttaa raikkailla väreillään ja mallisto sisältää monipuolisesti keittiö- ja sisustustekstiilejä kahdessa kauniissa kuosissa; Ornamentti ja Jugend.
Lanseeraustilaisuus järjestettiin Helsingissä 22.8.2019 ja tuotteita on saatavilla mm. verkkokaupastamme, tehtaanmyymälästämme Jokipiistä ja yritysasiakkaille aluemyyntipäälliköidemme kautta.

6.6.2019

Kesän uutuudet Lehto ja Hiekkarannalla

Johanna Aalto suunnitteli kauniin malliston keittiöön joka kulkee nimellä Lehto.
"Kuosissa on metsäretken keveä tunnelma: polku kulkee polveillen ja kuljettaa oksan alta ja pienen puron yli. Kostea lehti hipaisee poskea."
Lehto-sarjasta löydät kaitaliinat ja keittiöpyyhkeet kolmessa herkullisessa värissä: herkkä vaaleanharmaa, rehevä smaragdi ja mausteinen brandy.Hiekkarannalla on Irina Ylänteen suunnittelema ihana uutuus, joka tarjoilee kekseliään kuvioinnin ja maanläheisiä värejä saunaan.
Irina sai Hiekkarannalla-kuosi inspiraation lapsuusmuistoista: “Lapsena löydät pieniä kiiltäviä aarteita aurinkoiselta ja lämpimältä hiekkarannalta ja aikuisena oivallat, mitä löydetyt aarteet oikeasti olivat – raikas ja suolainen merituuli, lämmin ja pehmeä hiekka, sininen taivas ja aurinkoinen kesäaika. Kaikkein arvokkain aarre, mitä hiekkarannalta voit löytää on jaettu hetki läheisten kanssa.”
Hiekkarannalla-tuoteperheestä löytyy laudeliinat, pefletit ja tyynyt kolmessa eri värissä.

11.4.2019

Uusia tuotteita pitkin vuotta

Tänä vuonna uusia tuotteita julkaistaan pitkin vuotta.
Alkuvuodesta päivänvalon näkivät kaksi uutuusmallistoa saunaan; Virta ja Punos.
Kesällä luvassa on vielä yksi uusi kuosi saunaan ja raikas mallisto keittiöön.
Syksyllä elämme varsin jännittävää aikaa, kun ihanan Vappu Pimiän keittiömallisto ilmestyy.
Vappu Keittiössä -tekstiilejä löytyy kahdessa tyylikkäässä kuosissa.
Joulun alla luvassa on vielä yksi julkaisu keittiön puolelle.


Virta, vaaleansininen

18.12.2018

Jokipiin Pellava yhteistyöhön Vappu Pimiän kanssa

Iloksemme voimme kertoa, että olemme solmineet Vappu Pimiän kanssa yhteistyösopimuksen. Ensi vuonna 2019 julkaisemme ensimmäisen yhteisen tekstiilimalliston. Nyt hymyilyttää!

10.12.2018

Kotimaiset yrityslahjat ehtivät takuulla jouluksi


Ilahduta joululahjalla, joka kertoo kestävistä arvoista

Ovatko yhteistyökumppaneiden ja henkilöstön joululahjat hankkimatta, mutta et ole löytänyt oikeasti tarpeellista ja ekologista pakettiin laitettavaa? Laatupellava on loistava tapa kiittää yhteistyökumppaneita ja henkilöstöä vuoden aherruksesta. Luonnonmateriaalina pellavaiset keittiö- ja saunatekstiilit sekä sisustustuotteet sopivat myös allergisille, tulevat oikeasti käyttöön ja vain pehmenevät vuosien myötä. Lisäksi Suomessa valmistetut tuotteet ovat todellista kotimaista arjen designia parhaimmillaan.


Valintaa vaille valmis

Valmiit lahjapakkaukset tekevät valitsemisesta helppoa ja nopeaa. Välitä rentoa joulufiilistä torkkupeiton ja sisustustyynyn setillä tai vie ajatukset löylyn rentouttavaan lämpöön pefletin, pesukintaan ja pyyhkeen kokonaisuudella. Saajan joulustressi puolestaan helpottuu hieman keittiön ilmeen jouluiseksi taikovalla kaitaliinalla ja keittiöpyyhkeillä.


Varmasti jouluksi

Joululahjojen tilaus ja toimitus onnistuu lyhyessäkin ajassa, koska lahjat tulevat suoraan jalasjärveläisestä pellavakutomosta, eivätkä merten takaa. Toimi heti niin lahjat ehtivät varmasti saajalleen joulupöytään tai aattosaunaan.

Tee helppo valinta valmiista lahjapakkauksista ›

9.11.2018

Henkilöstö- ja liikelahjojen ostamisen aika on nyt!

Muista, kiitä ja palkitse henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita Suomessa valmistetulla pellavatuotteella. Jokipiin Pellavan kotimainen design-tuote on laadukas, kaunis ja tarpeellinen lahja, joka kertoo saajalleen arvostuksestasi. Laadukkaan lahjan antaja pysyy mielessä pitkään.

Ekologinen ja käyttöä rakastava pellava tuo iloa jokaiseen päivään. Se on sisustajan klassikko, luottomateriaali arjessa ja juhlassa. Henkilöstö- ja liikelahjana huippulaadukas kuosiin kudottu pellava on viesti arjen luksuksesta.

Tutustu runsaaseen lahjavalikoimaamme täällä ja pyydä tarjous »

16.10.2018

Interbad-messuilla

Olemme mukana Interbad-messuilla Saksan Stuttgart‎issa 23.-26.10.2018. Esittelyssä upeiden uutuuskuosiemme lisäksi klassinen vakiomallistomme. Tervetuloa tutustumaan! 

Lue lisää »

3.10.2018

Tervetuloa meille!

Jokipiin Pellava on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tempaus innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

Meillä Pellavalla järjestetään tapahtumaviikolla perinteinen Pellavaa ja Soppaa -päivä perjantaina 5.10.2018 klo 8 - 20. Tarjoamme savuporo-juustokeittoa, ryyditettynä hyvillä tarjouksilla ja arvonnoilla!

Tuotantoomme pääsee tutustumaan tehdaskierroksilla klo 10, 12, 14 ja 16. Kesto n. 30 min. Lämpimästi tervetuloa!


« Edelliset 10