Mari_jokipiinpellava2

“Jokipiin Pellavan OmaDesigniin saatiin vangittua aidosti Pohjoinen fiilis.”

Meillä Palvelutukku Pohjoisessa korostetaan meille luonnollisia arvoja, kuten tuoreutta ja lähiruokaa. Haluamme olla Pohjois-Suomen paras elintarviketukku ja kulkea omaa polkuamme. Asiakkaiden toiveiden toteuttaminen ja arjen helpottaminen ovat palveluamme parhaimmillaan. Kun muistamme asiakasta, haluamme, että asiakkaan sydämessä läikähtää ja hetkeä muistellaan hymyssä suin vielä jälkeenpäinkin.

Omadesign-kuosi on aito ja omaperäinen

– Olimme pitkään kokeilleet erilaisia asiakaslahjoja ja viimein löysimme etsimämme. Syyskuussa 2019 loimet limittyivät tiiviisti yhteen Jokipiin Pellavan kanssa, ja yhteistyöstä syntyi Puolukka-kuosi. Jokipiin Pellavan OmaDesignin avulla saatiin vangittua aidosti Pohjoisen fiilis. Lopputuloksena oli tuote, joka sekä näyttää että tuntuu käytössä hyvältä ja on vieläpä täysin kotimainen.

– Ensimmäiseksi tuotteeksemme valikoitui sammutuspeite, joka on hyvä olla niin koti- kuin ammattikeittiössäkin. Tänä vuonna oma tuoteperheemme laajenee edelleen, kun Puolukka-tuotteet saavat jälleen uuden muodon. Odotamme jännityksellä lopputulosta.

Palvelutukku Pohjoinen Oulu 3125 OmaDesign-sammutuspeite KasvishoviKuosi Kudonta

Kudontakoneet kutovat Puolukkakuosia ensimmäistä kertaa. Kuosin suunnitteli Palvelutukku Pohjoisen luottograafikko Minna Viitalähde MintStationista.

Mari Niemelin markkinointipäällikkö

Palvelutukku Pohjoinen