“Asiakaskokemuksemme oli aivan mahtava”

Jokipiin Pellava Oy on suomalainen yritys, joka myy liike- ja henkilöstölahjoja B2B-asiakkaille. Standardituotteiden lisäksi Jokipiin Pellava suunnittelee ja toteuttaa asiakasyritysten toiveiden mukaisia, kustomoituja tuotteita. Globaalisti ja lokaalisti toimivan hygienia- ja terveysalan yrityksen, Essityn, johtoryhmä vakuuttui Jokipiin Pellavan tarjonnasta ja ryhtyi sen asiakkaaksi syksyllä 2017. Intohimoisen ja asiantuntevan tuote-esittelyn ansiosta yrityksessä tultiin siihen tulokseen, että juuri Jokipiin pellavan tuote oli se, mitä henkilöstölle haluttiin joululahjaksi antaa.

Essityn johtoryhmä oli miettinyt henkilöstön joululahjaa ja sen kriteereitä pitkään. Lahjan haluttiin olevan kotimainen, minkä lisäksi työntekijät olivat esittäneet toiveen yhtenäisestä lahjasta.

– Halusimme antaa henkilöstöllemme joululahjan, joka liittyy vahvasti Suomi100-teemaan ja joka sopii jokaiseen suomalaiseen kotiin, Essity Finland Oy:n henkilöstöpäällikkö, Päivimaria Hokkanen, kertoo.

”Täyden kympin suoritus”

Jokipiin Pellavan henkilökunta oli ammattitaitoista ja joustavaa, ja yhteydenpito heidän kanssaan oli toimivaa. Kaikenlaisia kysymyksiä oli mahdollista esittää. Ongelmaa ei koitunut siitäkään, että loppuvaiheessa aikataulussa piti kiriä, Hokkanen sanoo.

”Meidät huomioitiin hienosti ja Jokipiin Pellava teki kaiken mitä pyysimme”

Tuotteiden toimitusvaiheessa toimitus lähti ensin väärään osoitteeseen, mutta Jokipiin Pellava ratkaisi haasteen nopeasti ja helposti. Tarkentavien tietojen kysymisen jälkeen tuotteet toimitettiin oikeaan paikkaan.

– Jokipiin Pellavan palvelu oli jotain sellaista, mitä en ollut hetkeen nähnyt. Meidät huomioitiin hienosti, ja Jokipiin Pellava teki kaiken, mitä pyysimme. Sanoisin, että täyden kympin suoritus, Hokkanen kehuu.

Arvojen mukainen joululahja

Hokkanen kertoo yhteistyön Jokipiin Pellavan kanssa olleen kaiken kaikkiaan hyvää ja toimivaa. Yrityksessä oltiin Jokipiin Pellavan asiakaspalveluun todella tyytyväisiä. Lopputulos, juhlavuoden standardituote ja Essityn logolla varustettu saippua, miellytti henkilöstöpäällikön lisäksi henkilöstöä.

– Meille kotimaisuus on sydämen asia, ja joululahja oli arvojemme mukainen. Asiakaskokemuksemme oli aivan mahtava. Suosittelen lämpimästi Jokipiin Pellavan asiakkuutta myös muille, Hokkanen vakuuttaa.

Päivimaria Hokkanen,

Essity Finland Oy