“Erityisen tyytyväisiä olemme olleet kokonaisuuden helppouteen”

Suomen johtava peruna-alan toimija Potwell Oy täytti 15 vuotta vuonna 2017. Juhlavuoden kunniaksi yhtiö halusi hyvän asiakaslahjan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Lahjaksi valittiin Jokipiin Pellavan kotimainen keittiöpyyhe Potwellin omalla kuosilla varustettuna.

Potwell Oy:n asiakkaita ovat vähittäiskauppa, suurkeittiöt ja teollisuus. Yhtiön kaikki tavarantoimittajat toimivat yhteisten laatustandardien mukaisesti. Perunat viljellään suomalaisilla pelloilla. Vuonna 2017 Potwell Oy täytti 15 vuotta.
– Juhlavuotta haluttiin juhlistaa myös hyvällä asiakaslahjalla. Kriteereitämme olivat ehdottomasti kotimaisuus ja kestävyys, muistelee Potwell Oy:n myyntipäällikkö Marko Hovinmäki.

Laadukas lahja omalla kuosilla varustettuna

Asiakaslahjalla haluttiin viestiä niitä samoja asioita, joita Potwell omassa toiminnassaan muutenkin viestii, eli kotimaisuutta, hyvää laatutasoa ja arvokkuutta. Jokipiin Pellavan Suomessa valmistetut tuotteet ja laadukkaat, luonnonmukaiset materiaalit sopivat tarkoitukseen hyvin. Keittiöpyyhkeet päätettiin varustaa Potwellin omalla kuosilla.

”Suunnitteluprosessi oli yllättävän helppo”

– Jokipiin Pellavan osaava myyjä toi nopeasti esille sen, että keittiöpyyhkeet olisi mahdollista tehdä myös omalla kuosilla. Ja mikä parasta, kuosi oli nähtävillämme hyvin pian sen jälkeen, kun ensimmäinen ajatus siitä syntyi, Hovinmäki sanoo.

– Kuosi on johdettu suoraan logostamme. Suunnitteluprosessi oli yllättävän helppo, välitimme vain logomme Jokipiin Pellavalle. Lopputuotteeseen päätyi logostamme irrotettu haarukka-symboli, joka on toistettu valmiissa kuosissa, hän jatkaa.

Helppo ja hyvin hoidettu prosessi

Keittiöpyyhkeitä on jaettu lahjana Potwellin asiakkaille, tavarantoimittajille sekä muille yhteistyökumppaneille. Hovinmäen mukaan lahja on ollut hyvin miellyttävä annettava. Pyyhkeiden laatu on ollut odotetulla, korkealla tasolla.

– Erityisen tyytyväisiä olemme olleet kokonaisuuden helppouteen. Kun päätös on tehty, niin asia on hoidettu niin kuin se pitääkin hoitaa, Hovinmäki kuvailee.

– Tässäkin tapauksessa täytyy sanoa, että kyllä myyjän ammattitaito on se, minkä takia näitä asioita saadaan päätökseen ja erinomaisiin lopputuloksiin, hän toteaa.

Marko Hovinmäki,

Potwell Oy