Loisteen OmaDesignista tuli upean raikas ja meidän näköinen

Meillä Loisteella vierailee paljon eri sidosryhmiä, joille haluamme yleensä ojentaa muistoksi jotain laadukasta ja luonnonläheistä. Käymme myös itse verkostoitumassa ja tapaamassa ihmisiä eri tilaisuuksissa, ja joskus on mukava viedä tuliaisia.
Jokipiin Pellavan tuotteet täyttävät kaikki Loiste-konsernin liikelahjalta odottamamme kriteerit ja poikkeuksetta valloittavat aina lahjan saajan.

Suomalaisuus on tärkeä kriteeri konsernin liikelahjoissa. Samoin ekologisuus. Olemme määritelleet tietyt linjaukset Loisteen PR- ja liikelahjoille, sillä haluamme minimoida muovin käyttöä ja hankimme vain kestävän kehityksen mukaisia ja hyödyllisiä tuotteita. Astia- ja rullapyyhe on hyvin monikäyttöinen ja se kulkeutuu mukana kevyesti esimerkiksi lentokoneessa käsimatkatavaroissa. Pyyhe on myös helppo postittaa.

Loisteen OmaDesignista tuli upean raikas ja meidän näköinen olematta kuitenkaan liian logomainen mainos. Oma kuvio ja etiketti luo lahjalle viimeistellyn ja harkitun lopputuloksen, joka on ilo antaa eteenpäin.

Johanna Sula, Viestintäpäällikkö

Loiste-konserni