Pellavasta

Kaunis pellava paranee käytössä

Pellavalahja kertoo hyvinvoinnin, käytännöllisyyden ja kotimaisuuden arvostamisesta. Ylellinen pellava on trendikäs ja ekologinen luonnonmateriaali, jonka laatu hellii herkempääkin ihoa.

Etenkin keittiössä ja saunassa pellavan imukykyisyys pääsee oikeuksiinsa, sillä se imee tehokkaasti kosteutta ja tuntuu silti kuivalta.

Ennen kaikkea pellavatuotetta on helppo käyttää ja huoltaa ja se tuo arkeen ihanaa ylellisyyttä.

Valmistamme kaikki tuotteemme Jalasjärven Jokipiissä.

Keittiö ja kattaus

Ota pellava omaksesi keittiössä

Pellavalla on paikkansa kaikenlaisissa keittiössä. Pellavapyyhe kuivaa lasit kiiltäviksi ja peittelee pullat nouseviksi. Pellavaisella pöytäliinalla loihdit juhlan tuntua niin pieniin kuin suuriinikin juhliin. Jokipiin Pellavalta löydät pellavasta valmistetut keittiötekstiilit niin itsellesi kuin lahjaksikin.

Kylpy ja sauna

Kylpytekstiilien kuninkaallinen

Pellava on ihanteellinen materiaali kylpy- ja saunatekstiileihin. Hyvä imukyky kuivaa ihon nopeasti ja ilman kemiallisia käsittelyjä valmistettu kangas soveltuu myös meistä kaikista herkkäihoisimmillekin. Pellavan luonnolliset ominaisuudet vain paranevat käytössä. Pellavatekstiilistä saatkin pitkäikäisen kylpytoverin.

Sisustus

Tekstiilit, joita haluat koskettaa

Kun haluat sisustustekstiilin, joka kestää kulutusta, valitse pellavasta valmistetut tuotteet. Pellavan yksinkertainen ylellisyys nostaa minkä tahansa sisustuksen omaan luokkaansa. Pellava on hengittävä luonnonmateriaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten – erinomainen valinta siis vaikka torkkupeittoon tai koristetyynyn päälliseksi.