“Kestävä ja arvokas lahja, joka muistetaan”

Graniittirakennus Kallio on nyt jo kahtena peräkkäisenä vuotena hankkinut asiakas- ja henkilöstölahjansa Jokipiin Pellavalta. Yritys haluaa muistaa asiakkaitaan sekä henkilökuntaansa lahjalla, jolla on arvoa sekä käyttöä.

Graniittirakennus Kallio, GRK, on infraurakointiyritys, jonka asiakkaita ovat pääasiassa julkisen puolen toimijat, kuten kaupungit ja Liikennevirasto.

– Työllistämme tällä hetkellä yhteensä noin 200 henkilöä. Asiakkaita on toinen mokoma, summaa GRK:n toimitusjohtaja Petri Kotkansalo.

– Haluamme olla ennen kaikkea hyvä työnantaja, koska olemme juuri niin hyvä, kuin meidän porukkamme on. Jos meillä on hyvä porukka, näkyy se myös siinä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, Kotkansalo kertoo.

Muistettava ja laadukas lahja

GRK on hankkinut asiakas- ja henkilöstölahjansa nyt jo kahtena peräkkäisenä vuona Jokipiin Pellavalta. Asiakkaita ja henkilöstöä muistetaan kerran vuodessa joululahjalla. Annetulla lahjalla GRK haluaa viestiä laatua.

”Haluamme, että antamamme lahja on sellainen, minkä asiakkaamme ja henkilöstömme muistavat.”

– Lahjan antaminen on aina vaikeaa. Haluamme, että antamamme lahja on sellainen, minkä asiakkaamme ja henkilöstömme muistavat.

– Ehkä vielä asiakasta enemmän toivomme, että henkilöstö kokee, että firma muisti heitä jollakin sellaisella, millä on arvoa ja käyttöä, Kotkansalo painottaa.

”He pakkasivat kaiken valmiiksi kortteineen kaikkineen”

Lahjojen valinta- ja tilausprosessi on Kotkansalon mukaan sujunut Jokipiin Pellavan kanssa juuri niin kuin sen on pitänytkin sujua. Annetut lahjat ovat saaneet osakseen kiitosta niin GRK:n asiakkailta kuin henkilöstöltä.

– He pakkasivat kaiken valmiiksi kortteineen kaikkineen. Tuotteet tulivat tänne meidän konttorillemme juuri niin kuin olimme sopineetkin, Kotkansalo kertoo.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että sekä meidän porukaltamme että asiakkaitamme tulee kiitoksia. Meillä on sellaisia julkisen puolen asiakkaita, jotka eivät saa ottaa vastaan lahjoja. Tällaisessa tapauksessa he ovat usein pyytäneet meitä lähettämään lahjasta laskun, koska haluavat pitää sen, eivätkä palauttaa.

– Suosittelen Jokipiin Pellavaa ehdottomasti kaikille sellaisille toimijoille, ketkä haluavat antaa arvolahjoja, jotka muistetaan ja jotka kestävät, Kotkansalo sanoo.

Petri Kotkansalo,

Graniittirakennus Kallio Oy