Asiakaskokemuksia

Palvelutukku Pohjoinen Oulu 3125 OmaDesign-sammutuspeite KasvishoviKuosi Kudonta

Palvelutukku Pohjoinen

“Jokipiin Pellavan OmaDesignin avulla saatiin vangittua aidosti Pohjoisen fiilis. Lopputuloksena oli tuote, joka sekä näyttää että tuntuu käytössä hyvältä ja on vieläpä täysin kotimainen.”

TUTUSTU>>

Satokausikalenteri

“Halusimme retiisiaiheisia pyyhkeitä, mutta saimme paljon enemmän.”

TUTUSTU »

Essity Finland Oy

“Halusimme antaa henkilöstöllemme joululahjan, joka liittyy vahvasti Suomi100-teemaan ja joka sopii jokaiseen suomalaiseen kotiin.”

TUTUSTU »

Potwell Oy

“Juhlavuotta haluttiin juhlistaa myös hyvällä asiakaslahjalla. Kriteereitämme olivat ehdottomasti kotimaisuus ja kestävyys.”

TUTUSTU »

Olvi Oyj

“Olemme käyttäneet Jokipiin tekstiilejä myös kaikissa yhtiön edustustiloissa: saunassa, keittiössä ja nyt myös sisustuksessa.”

TUTUSTU »

Papyrus Supplies Oy

“Yrityksemme graafisen ilmeen siirtäminen pellavalle onnistui loistavasti. Jokipiin valintaan vaikutti myös olennaisesti kotimaisuus. Koemme, että paras lahja 100-vuotiaalle Suomelle on antaa työtä.”

TUTUSTU »

Kurikka

“Tilaamani tuotteet menivät yritys-ja merkkipäivälahjoiksi. Kotimaisuudella ja paikallisuudella oli suuri merkitys valinnassa.”

TUTUSTU »

Lemminkäinen Infra Oy

“Olemme olleet tyytyväisiä yli 30 vuotta sekä laatuun että toimitusvarmuuteen.”

TUTUSTU »

SEK Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä

“Jokipiin Pellavalta tilaamamme tuotteet ovat menneet SEK:n pitämien tilaisuuksien puhujille, yritysten avainhenkilöille yrityskäyntien yhteydessä, ulkomaisille vierailijoille ja ulkomaan matkojen yhteydessä tuliaisina isännille.”

TUTUSTU »

Lounea Oy

“Jokipiin Pellavalta tilattuja pyyhkeitä käytämme asiakaslahjoina sekä mm. arvontapalkintoina. Tuotteiden alkuperällä on merkitystä.”

TUTUSTU »

Boco IP Oy

“Ostopäätökseen vaikutti merkittävästi tuotteiden kotimaisuus, materiaali sekä Jokipiin Pellavan pitkä historia ja perheyritys-tausta.”

TUTUSTU »

Rinnekoti

“OmaDesign-toteutus haluttiin lahjaamme siksi, että olimme juuri tehneet brändiuudistuksen. Lahjaan siis yhdistyi uusi visuaalinen ilmeemme sekä 90-vuotisjuhlavuoden juhlallisuudet. ”

TUTUSTU »

Constructor Finland Oy

“Teetimme tuotteeseen ommeltavan etiketin omalla logolla, joka oli erittäin onnistunut ratkaisu tässä tapauksessa. Olimme erittäin tyytyväisiä niin palveluun kuin itse tuotteisiinkin.”

TUTUSTU »

Loiste

“Loisteen OmaDesignista tuli upean raikas ja meidän näköinen olematta kuitenkaan liian logomainen mainos. Oma kuvio ja etiketti luo lahjalle viimeistellyn ja harkitun lopputuloksen, joka on ilo antaa eteenpäin.”
TUTUSTU »

Graniittirakennus Kallio Oy

“Yritys haluaa muistaa asiakkaitaan sekä henkilökuntaansa lahjalla, jolla on arvoa sekä käyttöä.”

TUTUSTU »